';

NL ADRES

P.C. Staalweg 110
3721 TJ Bilthoven

KVK nummer : 85440728
Tel: +316 44 83 91 98

GR ADRES

Agios Mattheios
Kerkyra

Tel: +30 698 579 36 47

VRAGEN?

Lees onderstaande de veel gestelde vragen, bel, mail of app ons of vul het contactformulier in.

Image module

Veel gestelde vragen

Onze olijfolie is 100% biologisch, wij gebruiken geen bestrijdingsmiddelen op onze boomgaarden en de olijven. Daarnaast voegen wij ook niks toe aan de olie om de smaak en/of houdbaarheid te veranderen.

Onze olijfolie is een mix van de Koroneiki olijven en de Lianolia olijven. Door de juiste verhouding te mixen hebben wij een uitzonderlijk hoge kwaliteit extra vierge olijfolie met een zeer hoog gehalte aan nuttige polyfenolen en andere oxidanten gecreëerd.

Onze olijfbomen zijn meer dan 100 jaar oud en worden met veel aandacht verzorgd zonder het gebruik van bestrijdingsmiddelen. De olijven zijn van zeer goede kwaliteit en worden op authentieke wijze verwerkt tot een zeer hoge kwaliteit olijfolie. Om deze hoge kwaliteit te garanderen verwerken wij de olijven op authentieke wijze, deze manier van produceren kost meer tijd en geld dan een standaard olijfolie die je kan kopen in de supermarkt. Daarnaast is de oogst beperkt en kunnen wij ook niet in hoge aantallen produceren. Je koopt dus een exclusief product van de beste kwaliteit rijk aan polyfenolen en andere antioxidanten!

Ondanks dat onze extra vierge olijfolie van uitzonderlijke kwaliteit is. Adviseren wij wel om de fles binnen 2 jaar te nuttigen. Na dit tijd adviseren wij om je zintuigen te gebruiken, ruik en proef of de olie nog genuttigd kan worden.

Wil je ook echt profiteren van alle gezondheidsvoordelen van de polyfenolen adviseren we om de geopende fles binnen 2-4 maanden te nuttigen. Dit omdat de antioxidanten hun werking na verloop van tijd verliezen.

Onze olijfolie kan je gebruiken in sauzen, dressings en andere recepten. Door het hoge fenolgehalte van onze olie, is onze olijfolie ook geschikt om in te bakken. Het rookpunt (verbranding van de olie) ligt erg hoog en zal alleen bij extreem hoge tempraturen worden bereikt.

Het gaat om de juiste polyfenen en de hoge mate van concentratie in de olijfolie. Bij gezondheidsproblemen kan je, bij dagelijks twee eetlepels hoge concentratie extra vierge olijfolie, na drie weken al profiteren van voordelen zoals: een verlaging van je bloeddruk en cholesterol. En daarnaast helpt het ook preventief bij het tegen gaan van hart/vaatziekte, Alzheimer en kanker.

Hoeveel milliliter per dag je tot je moet nemen om hier van te profiteren, heeft nog wat meer onderzoek nodig. Maar uit eerdere onderzoeken blijkt dat je al minder kans hebt op o.a. hart en vaatziektes als je één eetlepel hoge kwaliteit olijfolie per dag tot je neemt.

Neem contact op.

Vragen of feedback over onze olijfolie, de boomgaarden, de verkooppunten, onze passie, b2b of wat dan ook, we horen graag van je!